Święta w VCN

🎄

Zazwyczaj w naszej codziennej pracy rozmawiamy z klientami, konfigurujmy nasze systemy, instalujemy je, czy montujemy. Na Wigilii w VCN było jednak inaczej 😊

Kroiliśmy, siekaliśmy, przyprawialiśmy, smażyliśmy, gotowaliśmy 🥄
A to wszystko dzięki ➡ świątecznemu, firmowemu warsztatowi kulinarnemu.

Ekipa #VCN miała przyjemność przygotowywać niecodzienne dania pod okiem Michała Miłoszewskiego, szefa kuchni
w Bistro La Cocotte specjalizującego się w kuchni francuskiej 🗼

A jaki był efekt wspólnie przygotowanego świątecznego posiłku? Oj, kilka nietuzinkowych dań we francuskim stylu, a więc smaki nieco inne, ale…wszystko pyszne 😃

Bo przecież posiłek, który przygotowuje się wspólnie, smakuje jeszcze lepiej! Była to też dobra okazja do rozmów i wspomnień.

A co trafiło na nasz świąteczny firmowy stół? Ouh lá lá! Bliny ze śledziem, zupa z grzybów leśnych z kluskami kładzionymi, faworki z karpia w szarym, piernikowym sosie, a na deser…tort 🍰 i to nie byle jaki, bo z kremem z jadalnych kasztanów.

Odkryliśmy przy okazji kilka ukrytych firmowych talentów ❗ Przykład? Andrzej Hamryszczak okazał się mistrzem przekładnia tortów masą👋

Chcielibyście Państwo wprowadzić którąś z potraw na Wasz świąteczny stół? Napiszcie do nas, a chętnie podzielimy się sprawdzonymi już przepisami 👌


#wigilia #posiłek #integracja #święta